Sunday

Sjukt fint väder ute idag! Så på förmiddagen gick jag Elina, Mathias och Lisa ut och grävde upp en grop på gården där vi satte oss och grillade, drack varm oboy och solade. Haha helt okej när man inte ids gå så mycket längre!

Saturday

Började kvällen med att åka och bowla med pappa och Lisa, vilket pappa vann rätt överlägset.

Sedan drog jag mig vidare hem till Fanny och umgicks med brudarna, såg på melodifestivalen, badade jacuzzi, spelade kort osv. Åkte sedan hem till Niklas och sov där.

Well you said that we would still be friends, but I'll admit that I was glad it was over

Så jävla bra cover!

But you didn't have to cut me off, make out like it never happened and that we were nothing

Äntligen helg efter en trött, stressig och lite halvtaskig vecka. Ikväll ska jag bara få umgås med min finaste, vilket är precis vad jag behöver just nu. Hoppas ni alla har en bra fredagskväll. Puss

It hasn't felt like this before

And I know it's easy to say, but it's harder to feel this way



10.51

image description
Hål i tre timmar.. Måste ju bara älska att gå hil!

It's been a long way and now I'm here, trying to get back what you gave me


Baby hold on, now that we come so far

Ligger i sängen och myser med min lilla prins i väntan på att karatefylla ska börja. Ser verkligen fram emot en ny säsong efter förra årets succé! Efter det ska jag sova för att på något vis komma upp och iväg i tid imorgon, puss!

22.18


If you only knew, I'd sacrifice my beating heart before I lose you

Har haft en riktigt bra helg! Laserdome i fredags med brudarna och lördagsmys med älsklingen.
Just nu ligger jag i sängen och ser på tv och ska försöka sova på ett litet tag. Syster min kom även hem till Övik för ett litet tag sedan, och självklart så har hon med sig denna lilla tötis hem, myskissen!

There's just no rhyme or reason, only the sense of completion

Har precis kommit hem efter en riktigt rolig kväll med brudarna mina. Först laserdome, sedan käk på max med en heel del skratt är hur min kväll sett ut, inte en helt fel fredagskväll om du frågar mig! Tog inga bilder själv, men bjuder en bild på motståndarlaget lånad från Julias twitter. Nu ska jag sova, puss!


Here's a love story I got to tell, about this boy i know so well

Idag så har jag varit ledig från skolan, gjort bort lite skolarbete och hängt inne i stan med en fin vän. Nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp till skolan, skönt med fredag och helg imorgon! Puss

Jag behöver dig mer än vad jag vill ha dig, och jag vill ha dig för gamla tiders skull


Love is a burning thing


And I wonder if I ever cross your mind

Blivit mycket printande från facebook i brist på andra bilder, men vad gör man? Såhär har i alla fall min alla ♥-ans dag sett ut på ett ungefär, 4 timmars hål och mys med mina bästa hela kvällen! Hoppas ni andra haft en bra dag, puss!


Snorungar..

Det värsta är ju att jag inte får bort det... TACK

So we keep waiting, waiting on the world to change

Kom till skolan nyss och fick veta att vi har hål till 10 i 1.. Älska livet!

When you're dreaming with a broken heart, the giving up is the hardest part

Började dagen med att hoppa över frukosten och dricka en hel drös med kaffe, vilket inte var det smartaste.. Gick runt och var yr och mådde dåligt hela förmiddagen, tills jag tillslut fick i mig lite mat och började må bättre, tack och lov!
Resten av skoldagen flöt på och efter skolan hade jag dubbel körlektion. Åkte hem, käkade, gick ut på nån timmes promenad med Julia för att sedan gräva ned mig i plugg resten av kvällen.
Nu ska jag krypa ned i sängen och slå på ett avsnitt utav vänner, puss!

Feel this, can you feel this. My heart beating out of my chest

Har haft en mysg, lugn men välbehövd helg efter att jag legat sjuk halva veckan. I går kväll kom min finaste hit och myste ned sig i sängen med mig. Vid 1-tiden hämtade Nicklas upp oss och vi var ute och snurra med han, Adrian och Jonte. Efter ett besök på max så åkte vi hem till mig igen, slog på några avsnitt utav vänner sen somnade.

Idag så hann jag bara vakna innan han behövde åka iväg. Så vid 11 steg jag upp, käkade frukost, åkte till högland, gick en sväng på stan, åkte hem men for sedan in till stan lika fort igen för att hjälpa pappa.I eftermiddag så har jag försökt plugga lite körkortsteori och sett några avsnitt utav vänner, som jag ska fortsätta med nu. Tror att jag har blivit lite smått besatt..
Blev ett långt inlägg om min rätt så ohändelserika helg, jaja. Puss!

It's not like you're unpredictable, but your act is so believable



When I come back home to feel your touch makes it better, until that day there's nothing else that I can do, and I just can't take it

Har legat hemma sjuk i tre dagar, så det blev inget party med brudarna idag. Istället får det bli fredagsmys med familjen, vilket känns helt okej när jag käkat pizza till middag och har hemmakvälls-godis som väntar på mig!


"När den rätte dyker upp, säger hjärtat till, då får huvudet säga vad det vill"

Ikväll så har min man varit här och sett tsatsiki med mig. Han har precis åkt hem, och nu ska jag krypa ned under täcket och sova. Puss

Before I die


Feel ya, bro


Chilla ju ba


All the things that you've seen will slowly fade away

Sämst bilder, men detta är i vilket fall vad jag sysslat med hela kvällen! Ska bli skönt att lägga sig och sova i ett nystädat rum, det såg rent ut sagt förjävligt innan.. Och äntligen så har jag sängen på rätt plats, nu ska jag nog sova gott igen!


10.48


Too bad I fell for it

Måndagsmorgonar måste vara det värsta som finns.. Försov mig imorse så jag varken hann duscha eller äta frukost, bra start på dagen! Fick alldeles nyss veta att jag inte heller har någon italienska.. så nu har jag hål fram till 12, skönt!

So what we get drunk, we're just having fun

Igårkväll drog vi till Arnäsvall och träffade massor av trevligt folk. Vid 2-tiden drog jag hem till gubben min och sov med honom, där har jag även varit hela dagen/kvällen idag.

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Sitter hemma hos Linnea och väntar på att segisarna ska bli klara, efter det blir det party!

image descriptionimage descriptionimage description

 

 


If it's cold outside, show the world the warmth of your smile

Drar mig ut i kylan och vidare in till stan med Sandra för att fixa det sista inför ikväll! Puss

Naturkunskap med HIL2:

"Förlossning, vad är det?"
"Det heter förlossning när ett barn föds"
"Jag trodde att det var när ett barn blir handikappad.."
Calle som tar en powernap under filmen, lånade bilden från Majas facebook

Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad



Right now:

 

Nyss kommit hem från stan, nu ska jag gräva ned mig i körkortsboken ett tag..

 

 

 


RSS 2.0