Keep these feelings, no one knows

 


PERFECTION


Happy birthday

Grattis på födelsedagen världens bästa Sally ♥

Emelies bild från tidigare idag då vi käkade gofika och gav Sally presenter.


These cuts I have, they need love to help them heal

Dumma, dumma magont.. tack för att du förstört min fredagskväll! Har somsagt inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem, tack vare att jag haft så sjukt ont i magen. Sov bort större delen av kvällen, och resten av kvällen har jag suttit med la familia i soffan och kollat på tv = slappt.
Nu ska jag slå på en säsong av vänner som jag tankat hem! Puss på er

And now you’re on an open road so gone not looking back

Idag efter skolan gick jag ner på stan med dessa brudar en sväng, satte oss även på Coffeehouse by George ett tag innan jag tog bussen hem. Nu sitter jag vid köksbordet och försöker göra bort lite plugg, om ett tag tar jag bussen hem till gubben och sover där inatt. Imorgonbitti så ska jag på riskettan vid 8! Pusshej


Don't say it unless you mean it. And if you mean it, you better be ready to prove it


Now and then I think of all the times you screwed me over, but had me believing it was always something that I'd done


I know your fears and you know mine

För att mor min jobbar och pappa är nyopererad så tog jag på mig ansvaret att steka pannkakor idag.. Tveksamt om det verkligen var en sån bra idé när jag ser mina 4 första pannkakor jag gjort.. Jaja, kan nog bara bli bättre!
Lagomt sleten och taggad tjej innan jag insåg att steka pannkakor inte riktigt var min grej..

Now you're just somebody that I used to know

Sitter på skolan och har egentligen slutat för dagen, men jag och Emelie sitter kvar en timme extra för att få hjälp med en uppgift. Känner mig fett slapp, hade skidor uppe på skyttis näst sista lektion och hann inte byta om innan bussen åka ner. Så nu sitter jag på skolan i mjukisbyxor, tjocktröja och mössan på! Har inte hänt på hur länge som helst att jag haft mjukisbyxor på skolan, dåligt slappt. Jaja, careface på den. Nu ska jag jobba, puss!

Put on those shades and wave to yesterday, the sunlight hurts my eyes

Tittar igenom lite bilder sedan 2011, och för det första.. Hur kunde jag vara så dum och färga håret mörkt?? Längtar ihjäl mig till sommaren 2012! Sommarlov, solblekt hår, sol, bad, brun hy, sena nätter, gatufesten, rhodos.. allt.


When you’re in unfamiliar places, count on me through life’s changes

Tror ni det blev någonting av att städa rummet eller? Nej, jag somnade direkt efter att jag skrivit inlägget.. så typiskt..
Just nu ligger jag i sängen, äter fruktsallad samtidigt som jag ser på 2½ men. Ska snart försöka sova för att kunna komma upp till skolan imorgon, puss.


We know what we have through the good and the bad, It's the strength that you can't deny

Igår eftermiddag åkte jag hem till hjärtat mitt. Vi låg i soffan i princip hela kvällen, såg film, busade och gjorde sedan lite käk innan båda somnade rätt tidigt. Imorse klev vi upp vid 11-12, käkade frukost och sedan hämtade pappa upp mig och jag åkte med honom till stan.
Jag har precis kommit in efter att jag varit ute och övningskört en sväng och nu ska jag nog försöka städa upp på mitt rum lite.. Pusshej

01.13

Kom hem för ett litet tag sedan efter en grym kväll med hil-brudarna!

 


Could we put our weapons down, just to figure this out now?

Har varit dålig uppdatering av mig på sista tiden. Idag var det sovmorgon till 9.10, var på skolan och hade två lektioner sen slutade jag vid lunch, värt! Har hängt med pappa på affären och varit ute med hundarna en sväng. Ikväll så ska jag till Anna för att käka och umgås med några brudar från klassen, blir nog grymt! Puss.


Somehow through the days I don't give in, I hide my tears that wait within. But then through sleepless nights, I cry again


I lied when I said it didn't hurt

Är så sjukt trött och less. Det bästa som hänt mig på hela dagen var helt klart att jag åt thaibox till middag innan jag gick till körskolan. Nu ska jag försöka sova och hoppas på en bättre morgondag.


Just so you know, this feeling's taking control of me

Efter att ha haft sällskap av världens finaste hela kvällen så säger jag nu godnatt. Har en dryg dag framför mig imorgon.. Prov, körlektion, ärenden som måste göras, osv. Kommer bli en sjukt lång dag känner jag.. Så kanske  bäst att få lite sömn, puss på er!

hehe..


You know that it doesn't matter as long as we've got each other

Älskar när man ställt in sig på att börja gå till den jädra 10 över 7 bussen, också får man ett sms att man har skjuts 20 i 8. Love life! Det var allt jag hade att säga för tillfället, pusshej.

Even the best fall down sometimes

Idag så har jag hängt hemma hos Evelina med lite brudar, ätit go'maten och somnat i soffan några timmar.. Vaknade för ett tag sedan och nu ska jag försöka ta tag i lite läxa, eller försöka sova. I brist på andra bilder att lägga upp så bjuder jag på några till från lördagskvällen, lånade från facebook från Linnea.

Saturday night


Dressed for success

Färdigfixad och klar, snart drar jag hem till Marcus! Puss


At night I pray for another chance

Som ni kanske ser så har jag bytt header för att göra någon ändring på bloggen, det var ju ett tag sen. MEN, jag har fått någon vit prick mitt i headern som vägrar att försvinna! Är inte från bilden som jag la upp, utan den syndes när bakgrunden på headern var mörk.. Så om någon vänlig själ vet vad den kommer från så får ni gärna säga till..


Friendship is just a word, but my girls give it a meaning

Kom nyss hem från Isabell där jag hängt med fina vänner hela kvällen. Var tänkt att vi skulle se en skräckis eftersom det är fredagen den 13de idag, men inte blev det någonting sånt inte! Om det är sant att ett gott skratt förlänger liver så lever jag fan föralltid efter ikväll, haha! 
Nu ska jag krypa ned i min säng och slå på någon film, puss.

01.03

När jag ändrå inte kan sova så kikar jag runt litegrann på youtube och hittade dessa som jag sett spridits runt på fejjan, skön tjej ju! haha, och det bästa är att hon har så sjukt rätt!

While waiting for the moment to come, another day has gone


Everything I do, I do it big


Ligger i sängen med älsklingen min och kollar på denna sötnos! Har börjat garva tills jag gråtit.. Spola fram till 0.51 "it died... okej!" hahaha, asså bäst! Eller 2.24 "push the start, iiiiih!".

I learned my lesson once, I thought I learned my lesson twice

Idag har jag bokat mina första körlektioner, helt sjukt.. Känner mig plötsligt så gammal! Men det var nog på tiden i alla fall eftersom jag fyller år om två månader och hoppas på att få körkortet i sommar, så kanske dags att börja snart!
Nu ska jag åka in till stan och möta upp Julia och Emelie för att plugga inför ett fett naturkunskapsprov som vi har på fredag, puss!

Now and then I think of all the times you screwed me over, but had me believing it was always something that I'd done

Sitter på skolan och har engelska men slutar snart. Sedan är hälsopedagogik, idrott och efter det så har jag träning. Längesen det var träning nu, så ska bli riktigt kul! Ville bara visa att jag lever och visa en bild från lunchrasten idag.

Från Tig

Don't bother apologizing if you're just going to continue doing the things you said sorry for

Första dagen på skolan i år avklarad. Har haft 3 timmars hål och frusit så mycket att mina fingrar blivit vita.. Tog en powernap på typ två timmar nu i eftermiddag, men är fortfarande dyngtrött. Ska slå på en film och förhoppningsvis somna tidigt ikväll, vilket jag inte tror kommer bli något problem alls! Puss

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

There ain't no broken heart love cannot mend

Klev upp 9, duschade, tog sedan Woppie och gick en promenad på elljusspåret med Sandra, Julia och deras hundar. Riktigt skönt faktiskt! Nu ligger jag i sängen och ska snart försöka städa upp röran på mitt rum hade jag tänkt, puss.

I make no apologies for how I chose to repair what you broke

Kan stolt säga att jag läst ut hela boken och äntligen kan somna! Låter lite fin musik stå på så somnar jag förhoppningsvis rätt snabbt. Puss


What kind of fool was I, I could never win

Klockan är snart 2 och jag kan inte sova än fast det är precis vad jag borde göra just nu.. Börjar skolan i övermorgon och är hur otaggad som helst. Dels för att jag vänt på dygnet helt och hållet, och för att jag har massa plugg som jag egentligen borde gjort under lovet men som jag inte ens lämnat en endaste tanke åt. Så vad gör jag? Gör mig en macka, slår på lite bra musik och börjar att läsa engelskaboken som ska vara utläst på tisdag!

Maybe it's not always about trying to fix something broken, maybe it's about starting over and creating something better

Tumblr_lr2w5oyndh1qi16bao1_500_large



Friday night

Sista bilden är från http://linneaaxlings.blogg.se/


Rhodos!

Jag kan inte fatta det, men nu är resan till Rhodos i augusti äntligen bokad!!!! Vi har pratat om den här resan i så många år, och jag kan inte fatta att det faktistk blir av! ÄR SÅ SJUKT TAGGAD, SKA BLI SÅ SÅ JÄKLA GRYMT!!


It's been your life for as long as you can remember, but you cannot fight no more

Gör mig klar och väntar på att brudarna ska komma hit, ikväll blir det party i själevad!

The taste of love Is sweet, when hearts like ours meet

Idag så har jag hängt hemma hos Emelie med brudarna för att planera utomlandsresan vi ska göra i höst! Jag blir bara mer och mer taggad desto närmare vi är att boka, det kommer utan tvekan bli höjdpunkten för iår!
Har alldeles nyss käkat och sagt hejdå till syster som åker hem till Östersund ikväll, och nu ska jag göra mig klar för ikväll. Puss!

04.21

Har precis kommit hem från Felicia efter att ha haft en riktigt rolig kväll med brudarna. Måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet snart känner jag. Har kommit hem sent och inte somnat tidigare än 4 på typ hela lovet, för att sedan sova bort nästan hela dagarna.

 


Yes we could try, like we tried before


We never talked about it, but I hear the blame was mine

Äntligen är jag hemma i min säng efter en lååång, blöt och kall promenad hem från nyänget. Bilkrock, borttappade saker, promenad mitt i natten, snöbollar, skrikande gubbe, utskällningar, långa bussresor. Vad har vi inte varit med om idag liksom? Nu ska jag försöka tina upp mig, slå på en film och sedan sova. Puss


Taggade tjejer inför en lång promenad hem!


They say time heals everything, but I'm still waiting

Har nyss kommit hem från max där jag Linnea och Sandra åt dagens frukost/lunch/middag. Nu ska jag bara byta om och sedan dra mig till nyänget med brudarna. Puss

I've been me, I've been following my dreams


RSS 2.0